علت مسدود شدن حساب در پروژه‌ی راهنمایان محلی چیست؟

یک روز هنگام آغاز کار با گوگل مپ متوجه می‌شوید که همه‌ی نشان‌ها، سطح و امتیازهای شما از بین رفته است! شوکه می‌شوید که چه اتفاقی افتاده است؟ علت چیست؟ در این راهنما به دلیل مسدود شدن حساب در پروژه‌ی راهنمایان محلی می‌پردازیم.

به طور کلی مشارکت روی نقشه (و اصولا هر جای دیگری در وب) باید بر اساس واقعیت، تجربه‌ی شخصی و قواعد محصولی باشد که از آن استفاده می‌کنیم. نقشه‌ی گوگل نیز قواعدی دارد که در صورت تخطی از آن حساب کاربری مسدود می‌شود. این قواعد بسیار ساده است و اگر کاربری با نیت خوب و فعالیت حقیقی در وب باشید، حتی بدون اطلاع دقیق از آن‌ها نیز خودبه‌خود این قواعد را رعایت می‌کنید و در پروژه باقی می‌مانید.

اما اگر هدفی جز سازندگی مثبت داوطلبانه و فعالیت واقعی را دنبال کنید (برای نمونه تخریب رقبا، امتیازگیری صِرف، تبلیغات و …) حساب شما مسدود می‌شود. برای آشنایی بیش‌تر، برخی از انواع مشارکت که موجب از بین رفتن دسترسی می‌شود در زیر بیان شده است.

حساب کاربری: خود حساب کاربری نخستین گام برای باقی ماندن در پروژه‌ی راهنمایان محلی است.

نخست این‌که هر کاربر فقط می‌تواند یک حساب در پروژه‌ی راهنمایان محلی داشته باشد. داشتن بیش از یک حساب خلاف قوانین است و منجر به قطع دسترسی کاربر می‌گردد.

نام حساب کاربری باید نام حقیقی شخص باشد و هر گونه نام‌گذاری جعلی و مستعار، نام و برند کسب‌وکار، اطلاعات تماس، ایمیل و وب‌سایت در نام‌گذاری حساب کاربری که می‌خواهد در پروژه‌ی راهنمایان محلی باقی بماند ممنوع است. چون پروژه‌ی راهنمایان محلی، پروژه‌ای داوطلبانه است که فقط برای اشخاص حقیقی تعریف شده است.

عکس حساب کاربری نیز باید نمایان‌گر یک شخص حقیقی باشد. کاربر می‌توان تصویری برای نمایه‌ی خود قرار ندهد و یا تصویری دلخواه بگذارد اما تصویر یک برند و کسب‌وکار از مواردی است که می‌تواند منجر به قطع دسترسی از پروژه‌ی راهنمایان محلی شود.

نظر و رای‌دهی: نظرات روی مکان‌ها بناست کاربران را به شیوه‌ای درست برای مراجعه و استفاده از خدمات یک مکان راهنمایی کنند. بنابراین رای‌دهی به مکان‌ها و نظر درباره‌ی آن‌ها صرفا باید بر اساس تجربه‌ی شخصی و بدون درنظر گرفتن منافع باشد.

بر این پایه، رتبه‌دهی تصادفی و بدون تجربه‌ی شخصی و واقعی، نظرات تبلیغاتی برای مکان‌های مرتبط با خود، نظرات تک واژه‌ای، نظرات کپی شده از منابع دیگر مانند ویکی‌پدیا یا هر وب‌سایت دیگر، نظرات تخریبی روی مکان رقبا ممنوع است و در صورت انجام منجر به از بین رفتن نظرات و قطع دسترسی می‌گردد.

عکس: تصاویری که بر روی یک مکان قرار می‌گیرد قرار است نگاه متفاوت کاربران را به جزئیات و کلیات هر مکان واقعی نشان دهد. از سویی عکس‌ها (و در کل هر محتوایی در وب) نباید ناقض کپی رایت باشد.

بر این پایه، عکس‌های کپی شده از منابع دیگر مانند سایت‌های عکاسی یا گردشگری و …، عکس‌هایی با زاویه‌ی نامناسب، عکس‌های دارای چهره و پلاک بدون رضایت مالک، عکس‌هایی که تمرکز آن‌ها شخص (و نه مکان) است و هم‌چنین عکس‌هایی که همه‌ی حقوق آن متعلق به کاربر بارگذارنده نیست، خلاف قوانین است و در صورت انجام، عکس‌های کاربر حذف و دسترسی او قطع می‌شود.

ویرایش: مانند مشارکت‌های دیگر، ویرایش روی نقشه نیز باید داوطلبانه و بر اساس واقعیت و داده‌های کافی باشد. ویرایش‌های خلاف واقع و با نیت‌های گوناگون مانند دیده شدن در نتایج جست‌وجو یا تخریب رقبا به روشنی ناقض قوانین بوده و دسترسی کاربر قطع می‌شود.

بر این پایه، افزودن کلیدواژه، محصولات، خدمات، نام منطقه یا شهر و روستا و هر گونه توضیحات اضافی به جز نام واقعی در نام‌گذاری ممنوع است. افزودن ساعت کاری غیرواقعی ممنوع است. افزودن هر شماره تماس و وب‌سایتی به جز وب‌سایت واقعی مکان که توسط کارکنان مکان مدیریت شود ممنوع است. هم‌چنین نشانی نادرست و جعلی یا قرار دادن نشانگر در مکانی غیرواقع ممنوع است. هر کدام از این موارد در صورت انجام می‌تواند منجر به قطع دسترسی کاربر شود.

اگر هر کدام از موارد بالا توسط کاربری رعایت نشود، منجر به قطع دسترسی او می‌گردد. این مسدودیت می‌تواند به صورت خودکار توسط سیستم هوشمند و یا بازبینی دوره‌ای گوگل انجام شود. مسدودیت اغلب دائمی هست اما اگر برای زمانی محدود باشد، توسط گوگل به شما اطلاع داده می‌شود.

اگر همه‌ی موارد بالا را دقیق رعایت کرده‌اید و در عین حال حساب شما مسدود شده است، احتمال خطای سیستمی هم هست. توجه داشته باشید که از ساختن حساب تازه و عضویت مجدد در پروژه خودداری کنید زیرا این کار نیز خلاف قوانین است و ممکن است منجر به قطع دسترسی دوباره گردد.

اگر مواردی مانند نظر و عکس نادرست در حساب کاربری خود دارید (ضمن این‌که باید همه را پاک کنید) و یا اگر ویرایش‌های نادرست در گذشته انجام داده‌اید باید متعهد به رعایت قواعد در آینده باشید و سپس درخواست بازبینی بفرستید.

پس از مطالعه و اصلاح حساب کاربری خود، به ما اطلاع دهید تا لینک فرم را در اختیار شما قرار دهیم.