فعال شدن تنظیمات حریم خصوصی مشارکت‌ها در نقشه

زمانی که روی نقشه دیدگاهی قرار می‌دهید، به عنوان مثال درباره‌ی یک کافه یا درمانگاه پزشکی، به افرادی که می‌خواهند به آن‌جا مراجعه کنند، کمک می‌کنید. برای اطلاع از شیوه‌ی گذاشتن یک دیدگاه خوب روی نقشه به نوشتن نظر روی نقشه گوگل و روش گذاشتن یک دیدگاه درست و سودمند بر روی نقشه مراجعه کنید.

با این وجود برای کسانی که تمایل ندارند مشارکت‌هایشان روی نقشه برای همه نمایش‌پذیر باشد، اکنون می‌توانید تنظیمات حریم خصوصی را برای مشارکت‌هایتان به‌روز کنید.
با این وجود درنظر داشته باشید که هنوز دیدگاه‌های تکی شما روی مکان‌هایی که نظر داده‌اید قابل نمایش هست اما به صورت یک‌جا در نمایه‌تان دیده نمی‌شود.
روش پنهان‌سازی مشارکت‌هایتان در نمایه به این صورت است:

برای اندروید و آی‌اواس

  • اپلیکیشن گوگل مپ را باز کنید.
  • از منوی کناری “تنظیمات” یا در انگلیسی “Settings” را برگزینید.
  • روی “محتوای شخصی” یا در انگلیسی “Personal Content” کلیک کنید.
  • در پایین و بخش “تنظیمات نمایه” یا “Profile settings” روی “نمایش مشارکت‌ها در نمایه شما” یا “Show contributions on your profile” کلیک کنید.

برای رایانه

  • گوگل مپ را باز کنید.
  • از منوی کناری روی “مشارکت‌های شما” یا در انگلیسی “Your Contributions” کلیک کنید.
  • در زبانه‌ی مشارکت، روی “تنظیمات نمایه” یا در انگلیسی “Profile settings” کلیک کنید.
  • “مشارکت‌ها در نمایه عمومی‌تان نشان داده شود.” را خاموش یا روشن کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *